MeeMaken Persbericht | LiftWerx Europe kondigt rebranding naar LiftOff aan

LiftWerx Europe, gespecialiseerd in het uitwisselen van grote componenten voor windturbines met behulp van up-towerkranen, is verheugd aan te kondigen dat het bedrijf met ingang van 7 augustus 2024 zal worden omgedoopt tot LiftOff.

LiftOff is oorspronkelijk opgericht als de Europese tak van LiftWerx, een in Noord-Amerika gevestigde onafhankelijke dienstverlener voor de onshore windindustrie.”De verandering in de naam van ons bedrijf markeert een belangrijke mijlpaal in de reis van LiftOff en symboliseert een frisse identiteit en visie”, aldus Eelko May, Managing Director van LiftOff. “Deze re-branding vertegenwoordigt onze voortdurende toewijding om een game-changer te zijn in de windindustrie, door minimale downtime en optimale prestaties van de windparken van onze klant te garanderen, vooral in de offshore windenergiemarkt.”

De klanten en partners van het bedrijf kunnen dezelfde hoogwaardige service en toewijding aan veiligheid en uitmuntendheid verwachten die LiftWerx altijd heeft geboden, nu onder de vlag van LiftOff. Het team blijft ongewijzigd en het bedrijf zal blijven opereren vanuit de huidige locatie in Den Haag.

LiftOff is een in Nederland gevestigde zeer gespecialiseerde aannemer, lasergericht op het uitwisselen van grote componenten met behulp van up-tower kranen. Het doel van het bedrijf is om downtime te minimaliseren, de prestaties te verbeteren en de levensduur van windturbines te verlengen.

LiftOff voert kant-en-klare uitwisselingsdiensten uit, evenals gespecialiseerde hijsdiensten, met een focus op het vervangen van tandwielkasten, generatoren, bladen en het vervangen van pitchlagers.

Als onderdeel van de re-branding heeft LiftOff een nieuwe website gelanceerd op www.liftoff-mce.com. LiftOff zal haar laatste nieuws, innovaties en ontwikkelingen hier op LinkedIn publiceren, dus zorg ervoor dat je het volgt! De overgang naar de nieuwe merkidentiteit zal voor klanten naadloos verlopen en alle bestaande contracten en overeenkomsten blijven onaangetast.

Voor meer informatie over de re-branding en om de nieuwe look van het bedrijf te verkennen, kunt u terecht op www.liftoff-mce.com.