Als MeeMaken voelen we ons verantwoordelijk voor een betere, duurzame toekomst. Wij geloven niet in DE wereld, DE mensen en DE omgeving, maar in ONZE wereld, ONZE mensen en ONZE omgeving.

We hebben onszelf tot doel gesteld om bij te dragen aan een duurzame wereld, door continu onze bijdrage aan een betere wereld en een betere gemeenschap te vergroten en onze doelstellingen te verbeteren. We zijn er nog niet en daar zijn we ons bewust van. Maar door elke dag onze verantwoordelijkheid te nemen en te streven naar een duurzame wereld, willen we een positieve kracht zijn in de richting van een duurzame bedrijfsvoering.

Onze doelstellingen

Om bij te dragen aan een betere en duurzame wereld volgt MeeMaken de kernprincipes van de ISO 26000. De ISO 26000 dient als leidraad voor bedrijven die erkennen dat respect voor de samenleving en het milieu een kritische succesfactor is om ook in de toekomst succesvol te blijven opereren.

Wij stimuleren onze bedrijven om proactief in te spelen op deze doelstellingen door bijvoorbeeld innovatie en duurzaamheid onderdeel te laten zijn van hun strategie.

 

 

Goed voor onze wereld

MeeMaken ondersteunt The (zero) Hunger Project, een organisatie die zich inzet om wereldwijd chronische honger te elimineren. De visie van The Hunger Project is om de lokale bevolking door training en opleiding zelfstandiger te maken. Op deze manier krijgen ze de “kracht” om het zelf te doen.

Het is de bedoeling dat ze zelfredzaam worden. Dit past volledig bij de visie van MeeMaken, waar we geloven in de kracht tot ontwikkeling van onze eigen medewerkers.

Al meer dan 5 jaar ondersteunt MeeMaken The (zero) Hunger Project, waardoor de lokale bevolking zelfstandiger wordt.

Lees meer over The Hunger Project

Goed voor ons milieu

Affordable & Clean Energy · Industry, Innovation & Infrastructure

Innovatie vormt de sleutel binnen een snel veranderende omgeving, waar duurzaamheid essentieel is voor een betere wereld voor onze toekomstige generaties. Innovatie is dan ook een van de drijfveren binnen de duurzaamheidsvisie van MeeMaken, die ook actief aangemoedigd wordt door de bedrijven binnen de groep. Om innovatie te ondersteunen worden budgetten beschikbaar gesteld aan de bedrijven.

Wij zijn ervan overtuigd dat met continue aandacht voor nieuwe, creatieve en innovatieve oplossingen, met de motivatie voor een schone wereld, dit leidt tot een betere toekomst en succesvoller ondernemen.

Goed voor onze medewerkers

Good Health & Well-being · Quality Education

Bij MeeMaken is er veel aandacht voor vitaliteit om ervoor te zorgen dat medewerkers zich gezond voelen. Hiervoor worden gedurende het jaar meerdere vitaliteitsactiviteiten georganiseerd, waarbij medewerkers van alle bedrijven uit de groep worden uitgenodigd. Dit zijn zowel sportactiviteiten als sociale activiteiten.

Maar ook op het gebied van mentale vitaliteit wordt er veel ondernomen. Bijvoorbeeld via mogelijkheden tot uitwisseling tussen de bedrijven, voor korte projecten of voor langere termijn. En er is heel veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze eigen MeeMaken Academy, die op maat gemaakte workshops en trainingen aanbiedt.

Met onze MeeMaken Academy bieden we onze medewerkers opleidingen en trainingen om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

Meer over de MeeMaken Academy