MeeMaken Academy

Met de MeeMaken Academy bieden we onze medewerkers opleidingen en trainingen om samen aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

We zijn allemaal ons leven lang in ontwikkeling. Daarom combineren wij werken met leren en groeien in de praktijk. Wij faciliteren de medewerkers van alle MeeMaken bedrijven in de mogelijkheid zichzelf continu te ontwikkelen. Dat doen we met onze eigen MeeMaken Academy.

Met aansprekende eLearnings, ontwikkeld door onze eigen leerbedrijven, zorgen we dat we onze trainingen op maat kunnen aanbieden. Alle bedrijven in de MeeMaken groep kunnen gebruikmaken van de opleidingen, trainingen en vormen van kennisdeling die wij op deze manier aanbieden.

Alle trainingen sluiten aan bij MeeMaken als organisatie. Dit doen we door de trainingen op te bouwen vanuit onze kernwaarden: Constructive, Courage, Connect, Commitment, Client driven, Cooperative.

Alle medewerkers kunnen deelnemen aan de trainingen uit de MeeMaken Academy, zodat ze al mens en als professional nog sterker in hun schoenen staan.

Kennisdelen is waarde toevoegen

De waarde van kennis en ervaring is niet in geld uit te drukken. Om de continuïteit binnen de organisatie te verzekeren, is het belangrijk dat essentiële kennis zoveel mogelijk wordt gedeeld met anderen.

De MeeMaken Academy biedt trainingen om persoonlijke en professionele vaardigheden te versterken. Denk aan:

  • Effectief communiceren
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Timemanagement
  • Leidinggeven
  • Wendbaarheid
  • Diversiteit & Inclusie

Daarnaast leren we ook graag van onze ervaringen. We organiseren ‘knowledge sharing bijeenkomsten’ om ervaringen en geleerde lessen van onze afgeronde projecten te delen. Daarnaast bieden we ook trainingen van externe leveranciers aan via de MeeMaken Academy.

Turning today’s knowledge into tomorrows value