Ben jij onze nieuwe Junior Legal Counsel?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons Legal team! Als Junior Legal Counsel bij MeeMaken heb je een leergierige instelling: je bent constant nieuwsgierig en wilt graag leren. Je staat open voor feedback om je werk te verbeteren en bent niet bang om deze ook terug te geven waar nodig. Tijdens je werk ben je trots op wat je produceert en grijp je elke kans aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je hebt een echte pioniersgeest!

Als lid van het Legal team van MeeMaken ondersteun je onze portfoliobedrijven op juridisch gebied en bij contractuele zaken. Dit omvat het opstellen en onderhandelen van contracten, geheimhoudingsovereenkomsten, advies over contractuele kwesties tijdens projecten en diverse andere zakelijke aangelegenheden. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij governance-acties met betrekking tot CSRD. Je werkt samen met en rapporteert aan de Legal Counsel. Met bedrijven op verschillende locaties begint je werkdag in Zaandam of Beverwijk. Nadat je een kop koffie hebt gepakt op kantoor, overleg je met de Legal Counsel en ga je aan de slag!

 

Wie is MeeMaken?

MeeMaken is een private equity bedrijf dat net even anders is dan andere private equity bedrijven. We zijn een actieve participatiemaatschappij met een wereldwijd netwerk en een sterk portfolio van (online) leerbedrijven en productie-, service- en verhuurbedrijven voor de (duurzame) energiesector. We werken in sectoren die elkaar aanvullen. Hierdoor kunnen we profiteren van elkaars kennis en expertise. We investeren niet om te verkopen, maar om onze talenten, netwerken en middelen te bundelen en bij te dragen aan een betere wereld en gemeenschap. Als Junior Legal Counsel zal je voornamelijk onze portfoliobedrijven Selmers en KenzFigee ondersteunen.

 

Wie zoeken wij?

– Iemand met een Bachelor- of Masterdiploma in een relevant rechtsgebied (bijvoorbeeld Ondernemingsrecht, Maritiem Recht of Internationaal Privaatrecht).
– Het vermogen om te werken onder algemene supervisie, volgens procedures.
– Het vermogen om te werken met een diverse en internationale groep mensen.
– Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.
– 1-2 jaar relevante werkervaring.
– Proactief, flexibel, dynamisch, overtuigend, nieuwsgierig en verantwoordelijk zijn jouw persoonlijkheidskenmerken.
– Deadlines zijn geen probleem dankzij jouw uitstekende time management vaardigheden!
– Precisie is kenmerkend voor jouw werk.

Dacht je bij het lezen van deze vacature ‘Hé, dat ben ik!’? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een e-mail met je CV en motivatiebrief naar Carolien Lammers via c.lammers@selmers.com. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Als je vragen hebt over deze rol, neem dan contact op met Carolien.