Ben jij onze nieuwe MeeMaken trainee?

Ben je net afgestudeerd aan het HBO of universiteit en heb je de ambitie voor een carrière in de techniek? Misschien is een traineeship bij de MeeMaken groep iets voor jou.

Een traineeship bij MeeMaken is een afstudeerfunctie die jou als ambitieuze starter de kans geeft om jezelf snel te ontwikkelen, terwijl je werkt aan uitdagende projecten bij onze werkmaatschappijen Selmers, KenzFigee en/of Eager.one.

Gedurende een periode van 2 jaar vervul je verschillende functies en projecten bij Selmers, KenzFigee en/of Eager.one. Hierdoor doe je veel technische werkervaring op in verschillende vakgebieden en in verschillende rollen. In het programma staat de combinatie van werken en leren centraal. Na je traineeship ben je breed inzetbaar binnen de MeeMaken groep en ga je door naar het bedrijf en de functie die het beste bij je past.

Waarom een traineeship bij MeeMaken?

 1. Start je traineeship
  Als MeeMaken trainee vervul je verschillende functies en projecten gedurende 2 jaar, bij Selmers, KenzFigee en/of Eager.one.

 2. Ontwikkel jezelf
  Een traineeship is de perfecte verbinding van je studie naar je eerste baan. Naast het leren op de werkvloer, neem je deel aan trainingen en bijeenkomsten die passen bij je nieuwe vakgebied.
 3. Doe veel ervaring op
  Een traineeship stelt je in staat om snel kennis en ervaring op te doen binnen verschillende projecten en functies.
 4. Uitstekende begeleiding
  Vanaf het begin krijg je uitstekende begeleiding in de vorm van een mentor en bij elk project werk je met ervaren managers.
 5. Ontwikkel je netwerk
  Werken op verschillende plekken, betekent werken in verschillende teams. Zo vergroot je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten.
 6. Werk samen met andere trainees
  Je start met meerdere trainees tegelijk. Zo deel je jouw ervaringen met anderen. En wie weet… misschien krijg je naast leuke collega’s zelfs waardevolle vriendschappen.

 

Voorwaarden

 • Je bent in het bezit van een hbo bachelor of universitaire master.
  De vakgebieden die wij zoeken zijn: Engineering, Werktuigbouwkunde, Software Engineering, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Elektrotechniek, Maritieme Techniek, Werktuigbouwkunde.
 • Je bent voor aanvang van de opleiding afgestudeerd.
  Er zijn geen uitzonderingen op deze eis. Je moet uiterlijk op 1 januari van het jaar waarin je met de stage begint, aantonen dat je op 1 februari van dat jaar bent afgestudeerd. Een post-bachelor, tweede master of een afgerond doctoraat telt mee als nieuwe afstudeerdatum.
 • Je bent maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd, gerekend vanaf 1 februari, de startdatum van de opleiding.

Introductie & opleiding

Als je aan je traineeship begint, krijg je om te beginnen een introductie bij het eerste bedrijf waar je gaat werken. Daarnaast volg je de MeeMaken trainee-opleiding, gespreid over je 2-jarige trainee periode. In totaal zijn er ongeveer 22 trainingsdagen. Je neemt deel aan verschillende uitdagende projecten, waar je vaardigheden opdoet waar je heel je carrière profijt van zult hebben.

Wat te verwachten van de MeeMaken-bedrijven

 • Deskundige collega’s met passie voor hun werk’
 • Kennis delen met je collega’s
 • Leuke collega’s en een goede werksfeer
 • No-nonsense cultuur
 • Groeiende en ambitieuze organisatie
 • Diverse uitdagende projecten, b.v. op het gebied van windenergie en robotica
 • Baangarantie na een geslaagde stage

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het MeeMaken traineeship? Dat is geweldig nieuws! We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet. Stuur deze naar academy@meemaken.com. Ook voor vragen over het traineeship kun je via dit e-mailadres contact met ons opnemen.