Participaties

Participaties TopShore

TopShore

Topshore is een ambitieus en jong bedrijf met kennis en ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de Offshore Industrie.

Opgericht door MeeMaken B.V. en Westerduin Groep, beschikt Topshore over voor de juiste kennis en ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de Offshore Industrie.

Ze zijn gespecialiseerd in nationale- en internationale arbeidsbemiddeling voor hoger opgeleide functies binnen de techniek. Denk hierbij aan o.a. Engineers, Project- en Lijnmanagers. De ervaring ligt vooral in de Mechanische, Offshore, Olie & Gas en Maritieme industrie. De core business is werving en selectie, maar Topshore heeft ook ervaring in outplacement en interne mobiliteitstrajecten welke deels inhouse worden uitgevoerd.

Flexibel, persoonlijk en transparant. Dat is de manier waarop Topshore samenwerkt met zowel kandidaten als relaties. Door de ruime ervaring binnen de Offshore en Maritieme industrie kan Topshore de juiste match maken tussen vacature en kandidaat.

Kortom alle ervaring in huis met betrekking tot de in-, door- en uitstroom van technisch personeel binnen de Offshore industrie.

  • Rotterdam, Nederland
  • Participatie sinds 2019
  • 33% deelneming

www.top-shore.com